Bilder  
           
           
 

I

GRAFIKK

 

GALLERIER

GALLERI EVA HARR

KONTAKT

 

'Galleri Eva Harr' Reine i Lofoten

Sommeren 2007 åpnet et permanent galleri for Eva Harrs kunst i Reine Kultursenter på Reine i Lofoten. Galleriet presenterer en fast samling malerier fra hennes kunstneriske karriere, og et utvalg av hennes grafiske arbeider. I forlengelse av galleriet viser fotograf Frank A. Jenssen billedspillet Fra Lofoten i egen kinosal.

Dessuten er det etablert en bookshop, hvor det er mulighet for kjøp av Eva Harrs grafikk, og diverse kort, bøker og plakater av begge kunstnerne.

Galleriet og Reine Kultursenter eies og drives av Wiggo Andersen som til daglig organiserer kulturreiser over hele verden (se egen nettside: www.temareiserfredrikstad.no), og arkitekt Ole Tørklep, Oslo. Reine Kultursenter er under utbygging, og skal etter planen inneholde kunstnerboliger til utleie. Senteret vil fokusere på kunst i alle retninger, litteraturseminarer, konserter og temautstillinger. Her vil også etableres atelier for billedkunstnere. Galleri Eva Harr er første ferdige byggetrinn, og er utformet av arkitekt Ole Tørklep.

Galleriet holder fast åpningstid hele sommeren fra mai til september, men åpner gjerne på oppfordring utenfor sesongen. Nettsider for Reine Kultursenter er under utarbeidelse.

Galleriets telefonnummer: +47 76 09 10 10
Adresse: Galleri Eva Harr
Reine Kultursenter
8390 Reine

Reine Kultursenter arrangerer Lofoten Internasjonale Litteraturfestival.
Les mer på www.reineord.no og www.reinekultursenter.no.